Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Деякі закарпатські ЗМІ зібрались відправити на війну батальйон, який існує тільки 18 днів

17 червня 2014 р., 18:10

Батальйон територіальної оборони Закарпатської області поки продовжить вишкіл на Ужгородському полігоні, а не на справжній війні.

В деяких засобах масової інформації Закарпатської області останнім часом активно поширюється інформація, що нібито 20 червня закарпатці вирушать на Східну Україну для виконання завдань за призначенням. Ця інформація не має офіційного джерела, розповсюджується на рівні «чуток», нібито хтось – десь сказав, повідомив.

Наразі це не відповідає дійсності.

Так, батальйон територіальної оборони Закарпатської області сформовано 30 травня 2014 року, так, особовий склад батальйону проходить бойовий вишкіл на базі Ужгородського навчального центру, так, він готується до виконання завдань за своїм призначенням.

Станом на 17 червня поточного року підрозділи батальйону виконали певну частину навчального плану. Беручи до уваги те, що батальйон створено «з нуля», командування Закарпатського ОВК та безпосередньо батальйону, робить все можливе для забезпечення повноцінної життєдіяльності військовослужбовців, призваних за мобілізацією, а це 100% особового складу.

На сьогоднішній день проходить доукомплектування даного формування солдатським, сержантським та старшинським складом військовослужбовців. Щодня до Закарпатського ОВК звертаються добровольці, які виявили бажання проходити службу в даному підрозділі, відповідно бойовий дух даних претендентів на досить високому рівні.

На даний час добровольці, які поповнили лави батальйону, виконують вправи навчальних та контрольних стрільб з усіх зразків штатного озброєння – пістолетів, автоматів, кулеметів та гранатометів. Переважна більшість військовослужбовців новоствореної частини має досвід військової служби, тож на вогневих рубежах вони демонструють непогані результати, але незважаючи на це командування батальйону намагається подовжити строки навчання з військовиками і на сьогоднішній день строки навчання подовжені до повного укомплектування особовим складом, матеріально-технічного забезпечення кожного військовослужбовця батальйону та підрозділу в цілому, завершення курсу навчання солдат як індивідуально, так і у складі підрозділу.

Прес-група Закарпатського ОВК завжди готова надати достовірну, актуальну інформацію та звертається до всіх представників ЗМІ краю з проханням не розповсюджувати неперевірені чутки.

Електронна пошта прес-групи Закарпатського ОВК zak.armia@gmail.com



Прес-група Закарпатського ОВК

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp