Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати


Закарпатець залишився без зв’язку (ФОТО)

27 лютого 2017 р., 16:23

Хлопця обікрали

Молодик сидів у кафе, і до нього підійшов незнайомець. Почав щось говорити, а потім забрав телефон і втік. Однак, його спіймаликрадіжка, Закарпаття.

У селі Осій на Іршавщині працівники групи швидкого реагування Іршавського відділення поліції розшукали підозрюваного у пограбуванні До Іршавського відділення поліції з повідомленням про пограбування звернувся 20-річний мешканець села Осій. На місці події працівники групи швидкого реагування з’ясували, що потерпілий разом зі своїми друзями відпочивав в одному із місцевих кафе. За словами потерпілого, хлопці сиділи за столиком, коли до кафе зайшов чоловік, який підійшов до них, почав розмовляти, а далі схопив мобільний телефон і втік із приміщення у невідомому напрямку. Потерпілий описав грабіжника, за наданою інформацією правоохоронці швидко встановили його особу. Підозрюваним виявився 24-річний мешканець села Осій, який вже мав судимість за публічне вживання наркотиків та схиляння до вживання наркотичних засобів. За фактом пограбунку (ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp