Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжка злодійці з рук не зійшла (ФОТО)

1 березня 2017 р., 14:20

У Мукачеві поліцейські сектору кримінальної поліції оперативно знайшли дівчину, яка вкрала з торгового центру клатч.

Речовий доказ вилучено. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження Вчора, 28 лютого, до поліції Мукачева звернулася керівник магазину з товарами для жінок та повідомила, що з торгового закладу хтось викрав клатч, вартість якого складає 399 гривень. У результаті проведення першочергових слідчих та розшукових дій співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу того ж дня вийшли на слід підозрюваної. 

Нею виявилася 21-річна мешканка села Червеньово Мукачівського району. Дівчина пояснила правоохоронцям, що їй дуже сподобалася сумочка, тому вона і наважилась на крадіжку. Мешканка Червеньово зайшла до мукачівського магазину, скористалась тим, що її ніхто не бачить, взяла з полиці сумочку, сховала її під одяг і швидко покинула торговий заклад. Речовий доказ вилучено. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp