Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ПАТ «Закарпатгаз» закликає споживачів природного газу до співпраці

3 березня 2017 р., 15:00

Впродовж 2016-го року фахівцями ПАТ «Закарпатгаз» зафіксовано 326 випадків незаконного використання газу споживачами регіону.

За ними правоохоронними органами порушено 54 кримінальні провадження. В судах наразі знаходиться 25 справ, з них за 20-ма вже прийняті рішення.

ПАТ «Закарпатгаз» має усе необхідне - сучасні прилади та досвід фахівців компанії, які дозволяють знайти незаконну врізку на будь-яких ділянках газопроводів або розпізнати несанкціоновані втручання у прилади обліку. Окрім того, завдяки налагодженій системі комунікацій зі споживачами, які більш активно почали повідомляти про такі факти, вдалося пришвидшити реагування на втручання в газорозподільну мережу.

«Від наших клієнтів, ми, час від часу, можемо почути нарікання стосовно того, що хтось економить паливо та, незважаючи на важке фінансове становище, справно сплачує за отримані послуги, а хтось - краде газ. Люди шукають справедливості. До речі, якщо державним регулятором буде-таки уведено плату за потужність, так звану абонплату, усі фінансові втрати ляжуть на плечі законослухняних споживачів», - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович.

Пасивність та принцип «моя хата скраю» можуть призвести до непоправного. Втручання у мережу сторонніх осіб найчастіше стають причиною аварійних ситуацій, які, в свою чергу, можуть спричинитися до більш масштабних проблем та створити реальну загрозу життю і здоров’ю людей.

«Ми гарантуємо матеріальну винагороду та конфіденційність інформації, яка допоможе викрити порушників і виявити крадіїв природного газу. Їх дії не тільки завдають економічних збитків підприємству, а й є надзвичайно небезпечними для оточуючих», - констатує голова правління ПАТ «Закарпатгаз» Віталій Шатило.

Конфіденційно сповістити ПАТ «Закарпатгаз» про випадки незаконного використання газу можна за номерами телефонів відділу економічної безпеки - 067 244 32 53 та відділу інспектування - 067 240 02 79 або електронною поштою на адресу office@zkgas.com.ua.

За цими ж номерами можна повідомити про факти несумлінного ставлення до виконання обов’язків працівниками ПАТ «Закарпатгаз» або інші проблемні питання, які потребують термінової реакції з боку керівництва газової компанії.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp