Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ проведуть вибори

9 квітня 2017 р., 18:33

Нового голови Студентської ради

Готуючись до виборів нового голови Студентської ради Ужгородського національного університету, систематично відбуваються наради та збори Центральної виборчої комісії.

Вже відбулося два засідання комісії і обговорено низку важливих організаційних питань. До прикладу, головою ЦВК обрали студента юридичного факультету Олександра Лошака, який відповідатиме за проведення нових виборів, їх прозорість та відповідність усім нормам.

«Цьогорічна робота комісії буде важкою у зв’язку зі скороченим семестром і прийдешніми святами, необхідно ще багато чого підготувати до нових виборів. Вже незабаром почнеться прийом заявок від кандидатів, які хотіли б реалізувати себе на посаді голови Студради. Претенденти повинні будуть подати до ЦВК документи в письмовій формі, але реєстрація проходитиме за допомогою онлайн-форм. Це зроблено для спрощення процесу підготовки виборів. Від самих кандидатів очікуємо відповідальності та чесності у проведенні агітаційної роботи та виборів» – зауважив голова ЦВК Олександр Лошак.

Також комісією вже обрано заступника, секретаря та прес-секретаря ЦВК, а також поділено членів комісії на три робочі групи: юридичної, логістики виборів та виборчого процесу та групу матеріально-технічного забезпечення.

У загальному підсумку комісією обрано дату наступних виборів голови студентського самоврядування – 25 квітня. Заявки можна подавати з 10 до 13 квітня.
Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp