Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець виламав двері у кілька кабінетів у поліклініці і викрав майно

11 квітня 2017 р., 16:40

Поліція затримала злочинця

До Виноградівсього відділення поліції звернулися працівники поліклініки та повідомили, що з кабінетів лікарів невідомі особи викрали гроші, наручний годинник лікаря та медичну апаратуру. Працівники кримінальної поліції встановили особу й затримали чоловіка, який причетний до вчинення цього злочину. Ним виявився 43-річний житель села Олешник Виноградівського району, який фігурує ще в одному кримінальному провадженні за скоєння майнового злочину.

Як встановили працівники поліції, чоловік прийшов ввечері у поліклініку і сховався в одному зі службових приміщень. Вночі він вийшов зі схованки та виламав кілька дверей у медкабінети. Чоловік викрав наручний годинник лікаря, тонометр, стетоскоп та 200 гривень. Там же викрадач виявив спирт, який також привласнив. Зранку чоловіку вдалося вийти з приміщення медичного закладу непоміченим.

Співробітники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетний 43-річний житель села Олешник Виноградівського району. Вдома в затриманого знайдено викрадені в поліклініці речі.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням у приміщення. У ході досудового розслідування перевірятиметься причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів на території міста й району.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp