Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про аварію на Хустщині (ФОТО)

8 травня 2017 р., 13:00

У ДТП травмувалося четверо осіб

Сталося це 7 травня.

Поблизу села Рокосово мешканець села Копашнево не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, при цьому авто зіткнулося з деревом. Серед постраждалих пасажирів — двоє неповнолітніх 7 травня о близько 16:30 правоохоронці отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Рокосово Хустського району. 

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що 43-літній житель села Копашнево, водій автомобіля «Cherry Easter», рухаючись у напрямку міста Хуст, не впорався з керуванням — і з’їхав у кювет. Автомобіль вдарився об стовбур дерева. Крім водія, у салоні автомобіля перебували ще четверо пасажирів: двоє неповнолітніх — 9-ти та 11-ти років, 66-літній пенсіонер та 38-річна жінка. Із численними травмами двох неповнолітніх та пенсіонера доставлено до лікарні. Жінка-пасажир не постраждала. Медекспертиза підтвердила, що водій за кермом був тверезим. Автомобіль доставлено на штраф майданчик Хустського відділу поліції. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp