Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ремонт доріг на вулиці Антонівській (Фото)

11 травня 2017 р., 17:35

В Ужгороді

В Ужгороді триває капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Антонівської. Новий асфальт покладуть від залізничного переїзду до з'їзду на вулицю Анкудінова. Роботи проводять у рамках реалізації Програми благоустрою міста Ужгорода на 2015-2017 роки, усе - відповідно до виготовленої проектно-кошторисної документації.

Під час робіт довелося зрізати велику вербу, що росла посеред тротуару. Коренева система майже півстолітнього дерева настільки розрослася, що пошкодила покриття - не тільки тротуару, а й проїжджої частини. Улітку верба ускладнювала оглядовість водіям, крім того, перестигле дерево могло впасти і наробити біди. 

{g}

Попередньо дерево обстежила комісія, до якої входять працівники департаменту міського господарства та фахівцями біологічного факультету УжНУ, яка й дала висновок про те, що вербу необхідно видалити.Капремонт вулиці Антонівської планується завершити приблизно протягом трьох тижнів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp