Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Посадовці краю привласнили собі 150 тисяч

4 липня 2014 р., 14:22

Вони вирішили збагатитися за рахунок "дорожніх" коштів.

Закарпатською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, за результатами перевірки щодо використання субвенції на ремонт автомобільних доріг с. Копашново, Копашново-Хустець-Поляна, Копашново-Лунка за період 2012 року, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах).

Як повідомив Закарпатський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Юрій Варга, в ході перевірки встановлено, що посадові особи Служби автомобільних доріг у Закарпатській області зловживаючи своїм службовим становищем, привласнили 150 тис. грн., виділених для проведення поточного ремонту автомобільних доріг вищевказаних сіл.Розслідування у даному кримінальному провадженні, доручено проводити СВ ЛВ на ст. Чоп УМВС України на Львівській залізниці.Наразі, посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp