Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прем'єр Баварії: відновлення співпраці з РФ можливе лише після виконання нею мінських угод

25 травня 2017 р., 19:55

На цьому наголосив чиновник під час зустрічі із Президентом України

Як повідомили в АП, Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Прем'єр-міністром Вільної Держави Баварія Хорстом Зеєхофером, який перебуває в Україні з візитом на запрошення Глави Української держави. До складу делегації увійшли також Голова баварського Ландтагу Барбара Штамм та Державний міністр з питань Європи та міжрегіональних відносин Баварії Беата Мерк.

"Сторони обговорили розвиток ситуації на Донбасі. Президент України поінформував про останні деструктивні кроки Росії, які спрямовані на підрив Мінських домовленостей. Глава держави наголосив на важливості збереження санкційного тиску на Москву, що є запорукою відновлення не лише миру в Україні, але й збереження європейського порядку", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також наголосили, що Х.Зеєхофер підтвердив, що нормалізація співпраці з Росією можлива лише за умов виконання Москвою Мінських домовленостей.

П.Порошенко, у свою чергу, висловив окрему вдячність Прем'єр-міністру Зеєхоферу та Голові баварського Ландтагу Штамм за підтримку та реалізацію проектів з оздоровлення дітей, які постраждали у результаті російської агресії на Донбасі.

Петро Порошенко відзначив, що ухвалення Євросоюзом рішення про надання безвізового режиму для українських громадян, а також очікуване набуття чинності Угодою про асоціацію дозволить значно активізувати співпрацю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp