Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чужий кролик знадобився закарпатцю задля прибутку

9 липня 2017 р., 12:01

Продав його крадій за 20 гривень

Закарпатець задля заробітку не забув про совість і обікрав пенсіонера. Забрав кролика і збув його за 20 гривень. Поліція затримала зловмисника.

Житель с.Абранка Воловецького району викрав вночі з подвір’я жителя села Нижні Ворота кролика. Крадену тваринку збув за 20 гривень, але був затриманий поліцією. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. З заявою в поліцію Воловецького району звернувся пенсіонер із с.Нижні Ворота. Заявник повідомив про те, що невідома особа викрала вночі з його дворогосподарства кролика. Господар встановив у себе в дворі камеру відеоспостереження, переглянувши яку правоохоронці вийшли на крадія. Ним виявився 42-річний житель с.Абранка Воловецького району. Цей чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців, притягався до адміністративної відповідальності за зловживання алкоголем. Він працював раніше в потерпілого, допомагав пенсіонеру по господарству. Той йому за це платив гроші. Але якось робітник попросив господаря подарувати йому кролика, яких розводить пенсіонер. Той йому відмовив, і робітник образився. Вночі зайшов на знайоме подвір’я, відкрив клітку з кроликами й витягнув одну тваринку. Там було їх дві, але другого кролика крадій не помітив. Краденого кролика продав наступного дня всього лиш за 20 гривень працівнику автозаправки. Тваринку вилучено як речовий доказ скоєння злочину й передано господарю. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Перевіряється причетність фігуранта справи до скоєння інших аналогічних злочинів. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp