Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці "схопили за шкварки" терориста?! (ФОТО)

3 липня 2014 р., 16:04

Підозріла особа збирала дані про об’єкти правоохоронних органів в центрі Ужгорода.

Сьогодні в приміщення УМВС громадяни привели підозрілого фотографа. Закарпатці затримали жителя однієї з областей України, що занадто прискіпливо фотографував об’єкти правоохоронних органів в центрі Ужгорода. 

Обідньої пори до приміщення УМВС України в Закарпатській області в місті Ужгород, за адресою Ракоці, 13 було доставлено підозрілу людину. Ініціатором затримання фото-туриста був Отець Андрій: 

«Спочатку перед будинком СБУ в Закарпатській області, я звернув увагу на людину кавказької зовнішності. Він фотографував будинок, ворота та робив позначки на мапі» - розповідає Отець Андрій. - «Цей турист поводив себе доволі дивно. Коли я почав спостерігати за ним, він перемістився ближче до адмінбудівлі міліції, де продовжив фотографувати». 


Надалі священик звернувся до випадкового перехожого за допомогою. Двоє громадян «взяли за шкварки» фотографа та запросили в приміщення УМВС. Постовий міліціонер негайно викликав оперативно-слідчу групу. 

Керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич подякував Отцю Андрію за громадянську позицію та розпорядився заохотити нашого земляка за виявлену пильність. 

- З такими патріотичними, небайдужими та щирими людьми ми здолаємо всіх ворогів! - підсумував керівник правоохоронців краю. 

Подію було внесено до єдиного обліку, оперативники проводять перевірку, щодо мотивів поведінки гостя Закарпаття. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp