Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті провели два чемпіонати України зі спортивного орієнтування

26 липня 2017 р., 09:00

Серед юнаків та школярів

Завершилися всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування, що проводились з 17 по 24 липня в с. Оріховиця Ужгородського району. Були представлені 250 учасників з 16 областей України, 21 команд.

Цілий тиждень на учасників тривала спека. Програма змагань складалася з довгої дистанції в околиці с. Оріховиці, середньої с. Оноківці та короткої м. Ужгород.

На відкритті всеукраїнських змагань побував начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Ерфан Віталій Йосипович який привітав учасників та гостей з початком змагань та побажав усім спортивного натхнення, гарних результатів та перемоги найсильнішому.

У загальнокомандному заліку перемогла Черкаська область, другу сходинку посіла Полтавська, а замкнула трійку лідерів команда Сумської області. Закарпатська область розташувалась на 10 сходинці з 21 команд.

Серед команд ДЮСШ перемогли КОДЮСШ м. Черкаси, друге місце ДЮСШ УО Калуш, третє виборола КДЮСШ Пуща-Водиця.

Серед команд позашкільних навчальних закладів перемогла команда ДЮКСОТ „Валтекс” з м. Лубен, за ними розташувався Херсонський центр позашкільної роботи, замкнув трійку лідерів Волинський центр туризму спорту екскурсій. Закарпатський центр туризму краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді посів 6 сходинку.

{g}

Закарпатську область захищали гуртківці Закарпатського центру туризму краєзнавства екскурсій і спорту учнівської молоді які в особистому заліку посіли такі місця:

На довій дистанції у групі Ж-14 друге місце посіла Цепурдей Ніна (тренер Расчупкіна Н.А., Цепурдей О.В.), Цепурдей Владислав Ч-12 посів другу сходинку, на середніх дистанціях Цепурдей Катерина у групі Ж-13 здобула бронзу, Пеприк Олег посів четверте місце (три секунди забракло до бронзи). На коротких дистанціях у групі Ж-13 Цепурдей Катерина здобуває срібну медаль, Цепурдей Владислав посідає четверту сходинку.
Голова відокремленого підрозділу ФСОУ в Закарпатській області Г. Фечо, фотото: О. Цепурдей

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp