Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Самердака судять

28 серпня 2017 р., 08:19

Порушення з рук не зійшло

9 серпня в Ужгородському міськрайонному суді, без будь-якої уваги з боку громадськості та ЗМІ, під головуванням судді Олега Придачука відбулося судове засідання у справі №308/5228/17 про корупційне правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності міського голови Чопа Валерія Самардака за протоколом про корупцію, складеним Управлінням захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ Національної поліції України.

Власне, саме засідання не відбулося, бо порушником було подано до суду клопотання про відкладення розгляду у цій справі за станом здоров’я. Як було повідомлено суду, В.Самардак перебуває на лікарняному. Однак, як свідчать мешканці м. Чопа, при цьому він здійснює щоденні пробіжки, вільно (без сторонньої допомоги та без медичного устаткування) пересувається містом, відвідує громадські місця.

Засідання у цій справі головою судового засідання перенесено на 15.30 години 29 серпня 2017 року.

Протокол складено за порушення В.Самардаком правил запобігання конфлікту інтересів та неповідомлення про наявність такого конфлікту при вирішенні питання призначення йому фінансової допомоги.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp