Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

8-річний закрпатець потрапив під колеса габаритного мікроавтобуса (ФОТО)

8 липня 2014 р., 11:33

20-річний водій відповідатиме за ушкодження хлопчини.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції повідомлення про автопригоду з потерпілими в с.Сільце надійшло від чергового лікаря. 

На місці пригоди виїхала слідчо-оперативна група, якою було встановлено, що 20-річний водій із села Сільце рухаючись на мікроавтобусі «Фольцваген» допустив наїзд на 8-річного односельчанина, який в цей час знаходився на проїжджій частині дороги. Внаслідок цього хлопчик із тілесними ушкодженнями потрапив до лікарні. Мікроавтобус доставлено на штрафмайданчик Іршавського райвідділу міліції. 

За даним фактом ДТП, слідчим Іршавського райвідділу міліції старшим лейтенантом Іваном Котубей, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), з’ясовуються всі обставини цієї автопригоди. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp