Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День музики в Ужгороді відзначать концертом

17 вересня 2017 р., 18:32

У перший день жовтня

Захід відбудеться 1 жовтня о 17.00 у Закарпатській обласній філармонії .Цього вечора на сцені лунатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха, Джеймса Ласта, Астора П’яццоли, відомі джазові стандарти, а родзинкою концерту стане аранжування твору Майкла Джексона. Виконуватиме композиції флейтистка Агнесса Бачинська – Марошан у супроводі естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії (керівник оркестру заслужений артист України Володимир Співак).

Солістка концерту хоче познайомити слухача з флейтою не тільки, як з солюючим музичним інструментом в класичних творах, але й як з повноцінним учасником джазових стандартів, поп, латино – американської та інших напрямків в музиці.

ДОВІДКОВО:
Агнесса Бачинська – Марошан є випускницею Ужгородського Державного Музичного Училища ім. Д. Задора . Закінчила Львівську Національну Музичну Академію імені М. В. Лисенка в класі професора Андрія Карпяка. Лауреат міжнародних конкурсів та учасниця численних майстер-класів (Угорщина, Німеччина, Франція, США). Наразі артистка симфонічного та естрадно – духового оркестрів Закарпатської обласної філармонії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp