Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатський орієнтувальник столицю підкорював (ФОТО)

9 жовтня 2017 р., 17:41

Було азартно

577 спортсменів-орієнтувальників зі всіх регіонів країни розіграли у Києві нагороди останніх офіційних змагань сезону 2017 року – чемпіонату України на спринтерських дистанціях. Єдину медаль – бронзову – виборов для Закарпаття у категорії юніорів 19-річний мукачівець Владислав Французов: семикілометрову трасу, що проходила через 23 контрольних пункти, він подолав за 29 хвилин і 56 секунд. Першими з цієї дистанції фінішували кияни Станіслав Поляниця та Вячеслав Матяш.

{g}

Випускник мукачівського КСО «Товариш», а нині львів’янин Сергій Бабич – цьогорічний чемпіон країни на довгій та короткій дистанціях – цього разу фінішував п’ятим, а переможцем став бронзовий призер чемпіонату світу 2013 року харків’янин Павло Ушкварок. Втім без нагороди закарпатець не залишився: у Києві були оголошені підсумки розіграшу дев’ятиетапного Кубка України: його виборов Владислав Ласкаржевський з Дніпра, другий результат у львів’янина Юрія Бадана, третій – у Сергія Бабича.

До числа кращих на «спринтерському» чемпіонаті у своїх вікових категоріях увійшли і юні вихованці «Товариша»: гімназисти Владислав і Ніна Цепурдеї та Леонід Нечай, Валерія Смочко з ЗОШ №2, Людмила Калчева з ЗОШ №10 і Олександр Ткачук з ЗОШ № 1, а також випускниця Кам'янецької ЗОШ Крістіна Бобер та ужгородці Андрій Василина з ЗОШ № 2 і Вероніка Гуснай, що навчається у гуманітарно-економічному коледжі Карпатського університету імені Августина Волошина.









Ніна Расчупкіна, Фото Станіслава Яндульського

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp