Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: суди визначили графік чергування напередодні та у день виборів

28 жовтня 2017 р., 16:35

Ужгородський міськрайонний та Закарпатський окружний адміністративний суди визначили графік чергування на суботу, 28 жовтня, та неділю, 29 жовтня – у зв’язку із проведенням голосування у новоствореній Баранинській громаді

При цьому, графіки роботи визначені в день чи наступного дня після отримання судами інформаційних запитів від спостерігачів Громадянської мережі ОПОРА.

23 жовтня спостерігачі ОПОРИ надіслали запит до Ужгородського міськрайонного суду щодо графіку чергування суддів в період виборчого процесу перших місцевих виборів. У відповіді на запит вказано, що того ж дня наказом в.о. голови суду Василя Бедьо визначено графік чергування – з 08.00 до 22.00. У суботу черговим суддею буде в.о. голови суду Василь Бедьо, у неділю: судді Констанція Бенца та Наталія Дергачова.

Також 23 жовтня спостерігачі ОПОРИ надіслати запит на інформацію до Закарпатського окружного адміністративного суду. У відповіді на запит в.о. голови Закарпатського окружного адміністративного суду Сергія Рейті, чергування суддів визначені наказами від 5 вересня 2017 року та 24 жовтня 2017 року. 28 та 29 жовтня суд працюватиме з 08:00 до 24:00.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

За коментарями звертайтеся:

Ярослав Гулан, 
координатор громадського спостереження за виборами у Закарпатській області

тел.: 0 99 031 98 62
email: jaroslav.hulan@gmail.com








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp