Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

12 осіб розпилювали обладнання підприємства на метал (ФОТО, ВІДЕО)

13 листопада 2017 р., 10:00

Тепер відповідатимуть перед законом

 

Співробітники Мукачівського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провели спецоперацію та затримали 12 осіб, які проникли на територію державного підприємства в селі Бобовище, розпилювали металеве обладнання та вантажили на автомобіль.

9 листопада співробітники поліції Закарпаття затримали 12 чоловіків, які проникли на територію недіючого державного підприємства в селі Бобовище Мукачівського району та нанесли йому збитки в особливо великих розмірах. Встановлено, що затримані особи не лише із Закарпатської, але й із Хмельницької областей. Вони на території заводу розпилювали металеві конструкції, а в погребах – алюмінієві бочки. Поліція вилучила у цих осіб інструменти для роботи з металом і три транспортні засоби: вантажівку, на яку складали викрадене, та два мікроавтобуси для перевезення людей. Правоохоронці встановлюють, скільки часу на території заводу велися такі протиправні дії, скільки загалом осіб до цього причетні та суму завданих підприємству збитків.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 ККУ, тобто привласнення та розтрата, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Слідство триває.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp