Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті підприємство підозрюється в умисному ухиленні від сплати податків

5 липня 2016 р., 20:15

Податкова міліція провела обшук

Напередодні співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області на підставі ухвали суду провели обшук в одному з підприємств, що знаходиться в м. Берегово.

Слідчі дії проводились в рамках розслідування кримінального провадження за ч.2 ст. 212 КК України – умисне ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчинені за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів у великих розмірах.

Вказані дії караються штрафом від п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відтак, за результатами проведеного обшуку вилучено:

- грошові кошти в національній валюті – майже 400 000 грн;

- фінансово-господарську документацію;

- касові апарати;

- оргтехніку;

- «чорнову» бухгалтерію;

Наразі тривають слідчі дії.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp