Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатське товариство ошукало державу на 5 мільйонів

3 лютого 2015 р., 20:39

Прокуратура розпочала кримінальне розстеження

Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом несплати податків в особливо великих розмірах, а саме – понад 5 млн.грн., одним із закарпатських товариств.

Службові особи товариства, яке здійснює господарську діяльність у сфері оптової та роздрібної торгівлі, умисно ухилились від сплати податку на додану вартість, використовуючи при формуванні податкового кредиту документи з реквізитами інших підприємств. Це призвело до недонадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах, - повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Довідка: ч .3 ст. 212 КК України - ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), або якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах, - караються штрафом від п'ятнадцяти тисяч до двадцяти п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp