Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бізнесмен приховав від держави понад 700 тисяч гривень податків

28 травня 2016 р., 10:35

Після відкриття кримінального провадження все сплатив

Прокуратурою області, за результатами реалізації повноважень щодо здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно керівника одного з товариств області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України, тобто умисного ухилення від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, вчиненого особою, яка зобов’язана їх сплачувати, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах.

Так, керівник товариства у 2015 році, шляхом недекларування фінансово-господарських операцій з придбання товарно-матеріальних цінностей, ухилився від сплати податків на загальну суму понад 703 тис.грн., повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

В ході досудового розслідування, у вказаному кримінальному провадженні за втручання прокуратури забезпечено відшкодування підозрюваним шкоди завданої державному бюджету у повному обсязі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp