Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кілька закарпатських підприємців ухилялися від сплати податків

2 грудня 2016 р., 19:10

На майже 6 мільйонів

У Закарпатській області співробітники податкової міліції викрили посадових осіб підприємства, які підозрюються в ухиленні від сплати майже 6,2 млн грн податків.

Наразі встановлено, що посадові особи однієї з компаній, зареєстрованої в Ужгороді, провели операції з придбання кабельно-дротової продукції у підприємств із ознаками фіктивності. Дії зловмисників дозволили їм безпідставно завищити податковий кредит з ПДВ.

Розслідуючи кримінальне провадження, відкрите за частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України, на підставі ухвали суду, слідчо-оперативною групою проведено п’ять обшуків. В результаті яких в офісних, складських і виробничих приміщеннях, а також за місцями проживання керівників товариства, виявлено та вилучено обладнання та сировину для виготовлення кабелів і проводів, чорнові записи та комп'ютерну техніку, а також готову продукцію загальною вартістю 13,5 млн грн.

Відтак вирішується питання про арешт вилучених товарно-матеріальних цінносте матеріалів. Слідчі дії тривають.

{g}
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp