Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські ОТГ схвалили план дій щодо подолання екологічних проблем краю (ФОТО)

20 січня 2018 р., 18:35

Регіональна асоціація органів місцевого самоврядування «Закарпаття - за чисте довкілля» на днями поповнилась новими учасниками - Перечинською ОТГ, Сторожницькою та Ільницькою сільськими радами.

На першому у цьому році засіданні Правління під головуванням Полянського сільського голви, Івана Дрогобецького, був схвалений план роботи асоціації на перше півріччя 2018 року. Він містить розділи роботи у напрямку пропагування діяльності асоціації, співпраці з консульськими установами області, заходи по забезпеченню діяльності асоціації та її розширенню, просуванню та реалізації Статутних завдань та програм, налагодженню співпраці з іншими організаціями та установами, ряд конкретних заходів.

У лютому буде проведено круглий стіл «Погляд журналістів та керівників органів місцевого самоврядування на проблеми екології у Закарпатті», на який будуть запрошені керівники профільних держустанов області. А в березні заплановано првести конференцію з питаннь сортування твердих побутових відходів за участі експертів, авторів реалізованих проектів, мерів закордонних малих міст.
Квітень – червень буде присвячено роботі у населених пунктах області з обговорення актуальних екологічних проблем та пошуку ефективних рішень за участі представників громадськості, органів місцевого самоуправління та експертів. Формат заходу – «круглий стіл».



Закарпатське РВ АМУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp