Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі шахтарі заблокували дві дороги

15 лютого 2018 р., 08:34

У Донецькій області шахтарі державного підприємства "Селидоввугілля" заблокували дві дороги і вимагають виплати боргів із заробітної плати.

Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook в середу, 14 лютого.

За його інформацією, на цей момент шахтарями та членами їхніх сімей перекриті дві дороги в обох напрямках з міста Селидове.

"Перша - веде на Курахове, Мар'їнку та Красногорівку і має важливе стратегічне значення, особливо для українських військових. Друга - веде в бік Новогродівки", - написав Волинець.Також були заблоковані автобуси, які везли шахтарів на другу зміну. Волинець припустив, що третя зміна гірників шахт Котляревського і 1/3 Новогродівська не ​​буде спускатися в шахту.На вулиці Мічуріна міста Новогродівка на місці блокування автобусів шахтарі встановлюють намети і "буржуйки". А на шахті Котляревського в третю зміну відбудуться збори, де люди повинні прийняти протокольне рішення - не спускатися в шахту і вимагати виплати зарплати.Волинець уточнив, що акція протесту спочатку стихійно почалася під адмінбудинком ДП "Селидоввугілля", але шахтарі не отримали відповіді на питання про терміни виплати зарплати, після чого почали перекривати дороги.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp