Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Якими кримінальними проблемами живе Довге?

26 липня 2014 р., 09:49

Пошкоджені пам’ятники, браконьєри та п’яні чоловіки... з такими проблемами прийшли мешканці села на прийом до начальник штабу Іршавського райвідділу міліції.

У приміщенні Довжанської сільської ради начальник штабу Іршавського райвідділу міліції майор Василь Половка провів особистий прийом громадян села Довге. На прийомі був присутній старший дільничний інспектор Іршавського райвідділі майор міліції Іван Коваль. 

Першим на прийом до правоохоронці завітав громадський активіст, який цікавився результатом звернення. До нього серед ночі прийшла просити допомогу сусідка, так як її чоловік, повернувшись додому із заробітків, почав зловживати спиртними напоями і вчиняти вдома сварки. Після почутого чоловік відразу зателефонував до міліції. У його присутності Василь Михайлович з’ясував хід розгляду звернення і запевнив, що дільничним інспектором сімейного дебошира взято на контроль. 

Наступною на прийом прийшла жінка, яка подякувала дільничному інспектору Івану Ковалю. Приводом стало її звернення до райвідділу відносно пошкодження пам’ятника на могилі її матері. Неподалік цвинтаря мешканець села Довге випасав коней, яких залишив без нагляду. Коні, знаходячись без прив’язі, пошкодили на пам’ятнику надмогильну плиту. Справу було доручено Івану Ковалю, який знайшов власника коней. У подальшому чоловік відшкодував жінці спричинені конями матеріальні збитки. 

Працівника Довжанського лісо-мисливського господарства цікавив результат розгляду звернення відносно кар’єру у с.Імстичево. Василь Михайлович відразу надав відповідь, що над даним зверненням працюють працівники відділу служби по боротьбі з економічними злочинами. Про результати перевірки Довжанський ЛМГ буде повідомлено. Крім цього, працівник лісо-мисливського господарства повідомив, що у них добре налагоджена співпраця із дільничним інспектором міліції, неодноразово проводились спільні рейди по виявленню браконьєрів. 

Під час прийому звучали і прохання, які не стосуються компетенції міліції. До прикладу, перенесення тубдиспансера, який розміщений у центрі села. Хворі, які проходять тут курс лікування, переважно всі мали проблеми із законом. 

На завершення зустрічі сільський голова Михайло Шкелебей розповів правоохоронцям і присутнім на прийомі громадянам про спільну роботу активу села із дільничним інспектором та працівниками карного розшуку. Всі питання, з якими звертались мешканці села, взято на контроль начальником штабу Іршавського райвідділу міліції Василем Половкою. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp