Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Канада підтримує миротворців на Донбасі

20 квітня 2018 р., 08:15

Канада готова підтримати введення міжнародної миротворчої місії на Донбас, якщо вона буде належним чином санкціонована ООН.

Про це заявив державний секретар МЗС Канади Марк Гвоздецький під час слухань у парламенті 19 квітня."Наш підхід полягає в тому, щоб зрозуміти, чи можемо ми домовитися про миротворчий мандат, який дозволить досягти нашої головної мети. Якщо так, то ми повною мірою підтримаємо таку місію", - сказав Гвоздецький.Він пояснив, що основним завданням миротворців ООН має стати відновлення суверенітету і територіальної цілісності України."МЗС вивчає концепт миротворчої місії ООН в Україні, міністр Фріланд особисто піднімала це питання перед президентом і прем'єр-міністром України, держсекретарем США і багатьма іншими, щоб визначити, як миротворча місія може сприяти нашій головній меті, а саме: підтримати суверенітет і територіальну цілісність України", - зазначив держсекретар.При цьому він додав, що "виникає багато питань з приводу того, чи готові деякі з необхідних партнерів погодитися на таку місію".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp