Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді тепер є представництво словацького вишу (ФОТО)

8 серпня 2014 р., 17:00

У виші готуватимуть фахівців з 15-ти спеціальностей.

 
Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив ректор Федір Ващук

Станом на сьогодні університет має представництва в таких містах: Турин (Франція), Оксфорд (Англія), Кошице (Словаччина), Вільнюс (Литва) , Прага (Чехія) та ін. Всього 12 відділень. З університетом співпрацюватиме 42 провідні виші України.

“Буде здійснюватись підготовка фахівців з 15-ти спеціальностей за всіма освітніми рівнями ( бакалавр, магістр, доктор наук), з видачею державного диплому про освіту, здобуту у Словаччині ( Европейського союзу). Вчена рада дозволила мови навчання: словацьку, українську, англійську, російську. Встановила пільгову оплату для громадян України та продовжила термін подачі документів до 15-го жовтня!” - пише Федір Ващук.

На сторінці ректора можна також ознайомитись із повним переліком спеціальностей, що пропонує ЦЕУ. Варто зазначити, що інформація зацікавила ужгородців. Вони активно коментують пости та питають про деталі.

Є гранти для безкоштовного навчання та стипендії

“Студент може обрати комбіновану форму навчання - поєднання денної ,заочної , дистанційної та екстернату. Для тих хто має вищу, або незакінчену вищу освіту проводиться зарахування на перший курс, а потім після аналізу додатку до диплому - перевід на старші курси. Якщо є бакалаврат, то можна вступати в будь-яку магістратуру університету незалежно від спеціальності.

Для тих, хто вибере навчання українською мовою - професорсько-викладацький склад переважно з університетів України, в т.ч. з Ужгорода” - зазначив ректор.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp