Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Справу щодо поновлення Ващука на посаді ректора УжНУ розглядає суд

8 грудня 2015 р., 10:00

Наступне засідання вже 10 грудня.

Враховуючи суспільний резонанс, відповідальність за належне інформування колективу УжНУ, повідомляємо, що 2 грудня 2015 року в Шевченківському районному суді міста Києва відбулося чергове засідання у цивільній справі №761 / 24553/15-C за позовом Ф.Г. Ващука до Міністерства освіти і науки України про його поновлення на посаді ректора ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Розгляд справи знаходиться на стадії з'ясування судом обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Наступне засідання у справі відбудеться 10 грудня 2015 року.

Також інформуємо, що звернення колективу УжНУ до Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілії Гриневич, Міністра освіти і науки України Сергія Квіта, яке підписало понад 700 науково-педагогічних співробітників університету було надіслано адресатам. Відкритий лист 2 грудня був опублікований на сайті МОН (http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2015/12/02/vidkritij-list-do-liliyi-grinevich-ta-sergij-kvita/). Звернення і надалі є відкритим для підписання.






Ужгородський національний університет

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp