Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Арсен Мірзоян привіз в Ужгород свято (ФОТО, ВІДЕО)

10 листопада 2018 р., 19:00

Співак виступив у місті в рамках Всеукраїнського туру.

Осінні гастролі відомого українського виконавця стартували ще 23 жовтня. Протягом туру Арсен Мірзоян тішить прихильників сольною концертною програмою, котра насичена хітами та новими піснями. В Ужгороді співак виступив минулого вівторка, 6 листопада.

 
У Закарпатському драмтеатрі Арсена Романовича місцеві прихильники зустрічали тепло та гучно.

Протягом концерту Арсен Мірзоян тішив ужгородців знаними та новими піснями, жартував та скромно спілкувався з публікою. Справжньою родзинкою вечора став святковий торт, котрий винесли на сцену просто під час концерту.

{g}

Подарували його музикантові Арсена Мірзояна, котрий саме 6 листопада, відзначав свій День народження. Глядачі гучно аплодували, приєднуючися до вітань на адресу пана Сергія. Пізніше Арсен Мірзоян запросив на сцену глядача-іменинника, котрий прийшов у святковий для себе день на концерт улюбленого співака, і заспівав для обох пісню про «Вінні-Пуха». Потім Арсен Мірзоян жартував з ужгородцями про політиків і переспівував жартома пісні Ірини Білик та «Океану Ельзи».

Також, варто зазначити, що організатори концерту Арсена Мірзояна в Ужгороді надали благодійні квитки людям з особливими потребами та їхнім батькам. У підсумку ужгородці залишилися задоволеними концертом Арсена Мірзояна і повернулися додоиу радісними та сповненими позитивних емоцій.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp