Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зникнення дітей на Сумщині: трьох знайшли, четверта дитина в розшуку

20 листопада 2018 р., 20:32

Поліція знайшла трьох зниклих дітей.

Діти втекли за власним бажанням. Про насильницькі дії стосовно них не повідомляється.

Поліція Сумської області знайшла трьох дітей, які вчора пішли з дому і не повернулися. Четверта - досі в розшуку. Про це у вівторок, 20 листопада, повідомляє прес-служба поліції області.

Відзначається, що правоохоронці знайшли трьох молодших дітей: двох дівчаток віком дев'ять і десять років, а також 13-річного хлопчика.

"Троє втікачів: Самір, Русаліна і Діана знайдені на території району та доставлені у відділення поліції. Інформації про насильницькі дії відносно дітей не надходило". - йдеться в повідомленні.

Старшу дитину в сім'ї - 16-річного Назара - досі не знайдено. На вигляд хлопцеві близько 15 років, він худорлявої статури, зростом 160 см, має темне коротке волосся, очі світло-карі. Правоохоронці просять усіх, кому відомо про його місцезнаходження, повідомити в поліцію.

Раніше повідомлялося, що в Сумській області поліція розшукує чотирьох дітей з однієї сім'ї, які одночасно зникли в понеділок, 19 листопада.

Нагадаємо, в Німеччині вважаються зниклими безвісти 3500 дітей біженців.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp