Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісменам небайдуже дитяче літо (ФОТО)

24 червня 2019 р., 18:50

Дбають про безпечний відпочинок

У рамках Всеукраїнського флешмобу «За_сheck-in_ся_з_копом» працівники ювенальної поліції зустрілись зі школярами у всіх районах Закарпаття. Дітям навчальних закладів Мукачева також розповіли як корисно і безпечно провести літо.

Співробітники ювенальної поліції ГУНП в Закарпатській області та Мукачівського відділу поліції, поліцейські-кінологи для школярів загальноосвітніх закладів м.Мукачева №20 та №4 провели цікаву зустріч.

У рамках Всеукраїнського флешмобу працівники поліції розповіли учасникам табору про професію поліцейського. Показали як службовий собака допомагає правоохоронцям у службі: затримує злочинців, шукає небезпечні предмети чи наркотичні речовини.

Старший інспектор сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області Лідія Мацецка нагадала наймолодшим школярам про безпеку на дорозі, про правила поведінки у темну пору доби, на водоймах та застерегла від спілкування з незнайомцями. Усім бажаючим поліцейські подарували світловідбиваючі наліпки.

Насамкінець, діти радо фотографувались з поліцейськими у службовій амуніції та їхнім чотирилапим товаришем.




Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp