Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Франції закрили Сорбонну з міркувань безпеки

6 грудня 2018 р., 19:05

Будівля Сорбонни, розташоване в Латинському кварталі в Парижі, може розмістити до 10 тисяч студентів щодня.

Історична будівля французького університету Сорбонни закрили з міркувань безпеки після того, як всередину спробувала потрапити група активістів. Про це повідомляє видання Le Figaro в четвер, 6 грудня, з посиланням на керівництво університету.

"Будівля закрита з міркувань безпеки, заняття поки скасовані. Молоді люди намагалися проникнути в будівлю перед 8-ю ранку. Охорона їх евакуювала і закрила двері", - пояснили в університеті.Будівля Сорбонни, розташована в Латинському кварталі в Парижі, може розмістити до 10 тисяч студентів щодня.В інших університетах, а також школах активісти теж спробували перешкодити навчанню. Вони намагалися організувати акції протесту і блокували входи до установ.Відзначимо, акції протесту студентів активізувалися на тлі демонстрацій "жовтих жилетів". Так, під час їхніх акцій протесту один із символів Парижа Тріумфальна арка отримала серйозні пошкодження.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp