Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нафтогаз назвав собівартість видобутку газу

21 січня 2019 р., 08:15

Така статистика

Собівартість видобутку газу, включаючи капітальні вкладення і всі супутні витрати на розвиток видобутку для компанії Укргазвидобування, що входить до складу групи Нафтогаз України, становить 250 доларів за тисячу кубометрів.Про це заявив глава компанії Андрій Коболєв, пише УНІАН.

"Повна собівартість видобутку газу, без урахування кредитних коштів, яка враховує капітальні вкладення, кошти на розвиток, на буріння, землевідведення, але без урахування транспортування і податків - складає приблизно 250 доларів за тисячу кубічних метрів", - сказав він.За словами Коболєва, в приватних компаніях собівартість видобутку газу ще вище.Раніше Укргазвидобування заявило про рекордний видобуток газу за останні 25 років - за 2018 рік було видобуто 15,49 млрд кубометрів газу. В цілому видобуток газу в Україні зріс лише на 0,3% за рік. При цьому роком раніше видобуток збільшився на 4% (понад 800 млн кубометрів).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp