Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Банк на Свалявщині "атакували" два закарпатці і киянин

14 серпня 2014 р., 13:00

Мотиви вчинку чоловіків встановить слідство.

У скоєнні цього резонансного злочину підозрюються двоє молодих закарпатців і житель Києва.

Серед ночі 13 серпня у Свалявський райвідділ міліції по телефону “102”надійшло повідомлення від сільського голови с.Поляна про те, що невідомаособа кинула у вітрину місцевого комерційного банку пляшку із запальноюсумішшю.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці не виявили самого факту проникнення в приміщення, натомість була розбита скляна вітрина, в середині приміщення під час пожежі вогнем знищеностілець, занавіску та обгоріли стіна і стеля.

З місця події міліціонери вилучили камінь та розбиту пляшку з-під пива зрізким запахом нафтопродукту. Сума заподіяних банківській установі збитківстановить близько 4000 гривень.

Ця подія була зареєстрована в Єдиний реєстр досудових розслідувань, а невдовзі правоохоронці розкрили цей зухвалий злочин. У цьому міліції допомогли члени Полянського громадського формування.

Встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоїли два мешканці Перечинського району віком 36 та 39 років, а також 38-річний мешканецьм.Київ. Двох паліїв уже затримано й взято під варту. Мотиви нічного підпалу банку повинно встановити слідство.
















банк, затримання, міліція

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp