Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подробиці вбивства підлітка у Міжгір'ї

30 серпня 2015 р., 14:50

Трагедія трапилася на минулих вихідних.

Часто через гарячу голову і крутий норов молоді люди можуть вчинити непоправне – позбавити життя ближнього. Цю істину ще раз підтверджує історія, яка трапилася у вихідні в смт Міжгір’я: 26-річний місцевий житель схопивши ніж, завдав 17-річному підлітку удари у пахову артерію на нозі. Від завданої рани потерпілий стік кров′ю і врятувати його не вдалося. Вся ця кривава історія відбувалося в міському парку. Фінал трагічний – пішов з життя неповнолітній хлопець… 

Як розповів нашому виданню заступник начальника Міжгірського райвідділу міліції Володимир Сливка, під ранок виникла сутичка поблизу парку. Відтак в одному місці знайшли 17-річного місцевого хлопця, який вже не подавав ознак життя. Медики, які приїхали каретою «швидкої допомоги» врятувати життя хлопцеві не змогли: від надмірної втрати крові він помер. Як зазначають фахівці, кровоносна артерія на верхній частині ноги – це життєво важливе місце. Її пошкодження призводить до миттєвої смерті.

Після цього випадку оперативники стали з’ясувати, з ким останній час контактував підліток. Згодом, під час проведення пошукових заходів вирахували двох братів, які безпосередньо брали участь у сутичці з потерпілим. Обох підозрюваних доставили у міліцію для розмови. Як з’ясувалося, в ході суперечки, під ранок неділі, 26-річний зловмисник вихопивши із кишені перочинний ніж, яким ударив 17-річного опонента в пахову артерію правої ноги. 

– Мій 17-річний брат Василь нікуди ніколи не ходив. Він ніколи не пив, не курив, займався спортом. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» брат потерпілого Микола. – А тут раптом трапилася така трагедія, від якої не можу оговтатися. Вася має мотоцикл. Тієї доби вечора знаходився із друзями, коли до них пристала компанія дорослих і стала бити. Спершу, під час бійки Василеві розбили пляшку на голові. Братові з молодшими хлопцями довелося втікати від зухвальців. Та згодом Василь повернувся, щоби забрати мотоцикл і на нього знову напали. Йому настільки сильно вдарили ножем у ногу, що лезо пройшло наскрізь і навіть травмувало другу ногу. Коли «швидка» приїхала, то Василь стік кров’ю і помер. Ми кривдників знали раніше. Свого часу вони вбили одного хлопця, навіть, кажуть, двох, але їм це зійшло з рук. Коли ми прийшли в міліцію, то побачили, що вони… посміхалися. Можливо вони могли мати наркотичне сп’яніння.

Як повідомили у слідчому управлінні УМВС, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.121 ч.2 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). 26-річного підозрюваного у кривавому вбивстві затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. У скоєному він зізнався. Каже, що ніж, яким зарізав хлопця, викинув у річку. Наразі у цій справі ведеться слідство. 

Іван ЛАДЖУН Новини Закарпаття – «Карпатський об’єктив»

Міша 24.09.2015 23:45 IP: 193.21.55.37
...непідтримую жодне вбивство але више описане наполовину правда а може і менше. Перше що такий непющий спорцмен 17 років робив біля 24-ки у три години ночі? Друге чомусь ніхто незгадує той факт що з цим юнаком там було ще з вісім таких самих (ангелочків) з бітами також 17-18 річного віку! Це є зафіксоване на відеоспостереженю біля 24-ки! І третє у 17 років неміг сам становити загрозу 26-річному! Та сама компанія так званих (спорцменів) кожний вечір знаходиться біля 24-ки шукаючи собі пригод на пяту точку вірніше на тупу безмозглу голову яку комусь таки прийдеться розтрощити ОТ ТАКА ПРАВДА І ДАЛЕКО ЩЕ НЕВСЯ !!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp