Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пішли в кафе не відпочити, а розбагатіти

16 жовтня 2014 р., 09:20

Зловмисників довело до крайнощів "бідне" життя, а тепер на них чекає розплата свободою.

Дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції встановилиосіб, які скоїли крадіжку з кафе міста.

Нещодавно із заявою про крадіжку до Ужгородського міськвідділу міліціїзвернулася 32-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що невідомаособа проникла в належне їй кафе й викрала дерев’яний стіл, шафу івішалку, навісний проектор, редуктор та підставку для сушіння посуду.

Ужгородські дільничні інспектори міліції вжили ряд відповідних заходів інезабаром «вийшли» на зловмисників. Ними виявилися 25-річнийужгородець та його спільник, 40-річний житель району. Обидва ніде непрацюють. Кажуть, що всі їх спроби знайти роботу зазнали невдачі. Їм кончепотрібні були гроші, щоб поліпшити своє фінансове становище. Тому йвирішили таким чином «заробити».

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням уприміщення). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленняволі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Зловмисники підозрюються у вчиненні ряду аналогічних злочинів на території міста та району. Триває досудове слідство.

Вирішується питяння про обрання міри запобіжного заходу.












Ужгород, крадіжка, кафе

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp