Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Позиції ЗСУ обстріляли чотири рази - штаб ООС

7 лютого 2019 р., 21:06

ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі.

Сепаратисти двічі обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Троїцьке.

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Два рази застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Бійці ЗСУ не постраждали.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні у четвер, 7 лютого.

Так, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Східворог обстріляв позиції ЗСУ з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу селища Водяне.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північсепаратисти відкривали вогонь по позиціях з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське.

Також позиції сил ООС були двічі обстріляні в районі населеного пункту Троїцьке з мінометів калібру 120 і 82 мм.

"Оборонні підрозділи у відповідь придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів... Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, за добу 6 лютого сепаратисти 11 разів відкривали вогонь. Тричі застосовувалося озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Бійці ЗСУ не постраждали.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp