Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці побували на Невидимій планеті (ФОТО)

16 серпня 2014 р., 17:17

«Invisible Planet» (Невидима планета) - шоу з такою назвою відбулося в місті вчора, 15 серпня, в амфітеатрі.

 
Засновником та організатором дійства став відомий в Ужгороді музикант та режисер Дмитро Фесенко (Павлов). У музичному проекті Дмитра було задіяно 40 осіб: Народний художній колектив Студія сучасного танцю «Бліц», Юлія Миронова (пісочна анімація), Юлія Єгорова (майстер-клас з інтуітивного ліплення), Dragonfly (театр вогню), «Брачос» (чоловіча перукарня). та інші.

 

Незвичне шоу музиканта складалося з двох частин: науково-фантастична постановка Genetic Station та сюрреалістичнй театр Secret World Of Music.

У першій частині глядачі побачили відображення людської сутності. В основі постановки була думка про те, що людина здатна зруйнувати все, що створила. На сцені працювали лаборанти-дослідники, котрі поринали в галактичний простір. Все це відбувалося у супроводі авторської музики Дмитра Фесенка (Павлова).


У другій частині дійства присутні побували в сюрреалістичному театрі, постановка відбувалася у супроводі музики закарпатських гуртів та виконавців: Z.K.M. (Земля Королеви Мод), Елегантно Зіпсовані, Dj ATATI, Be Good.

Протягом цієї частини на сцені вирувало життя: артисти відпочивали в кафе, були клієнтами перукарні, а також займалися хатніми справами. Особливо зворушливою стала постановка, у якій лікар боровся за життя пораненого солдата… А також глядачів захопили неймовірні картини з піску, які майстриня цього жанру створювала протягом другої частини дійства.

Завершився концерт яскравими спецефектами з вогню, котрі додали дійству оригінальності та магічності.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»


Фото Олександра Поповича



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp