Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кам’яниці розпочався шостий арт-фестиваль "Креденц" (ФОТО)

23 серпня 2014 р., 11:53

На учасників та гостів чекають неформальні лекції, поетичні читання, перегляд фільмів, перфоменси, ночі музики та багато іншого.

Гучна і довгоочікувана подія літа розпочалась на Закарпатті.

У с.Кам’яниця (на Скалці) організували таке собі містечко, де окрім різного роду відпочинку, можна і покреативити.

Для гостей, які вже там, та тих, хто ще бажає долучитися до мистецького заходу, заплановано чимало цікавого. До прикладу, неформальні лекції, поетичні читання, перегляд фільмів, перфоменси, ночі музики та іншого роду заходи (арт-пікнік триватиме до 24 серпня).

Дещо вже зроблено, над багатьма проектами ще працюють.

{g}

Хочемо зазначити, що рівень учасників цього року відрізняється від попередніх. Окрім Андрія Хіра, братів Павла та Данила Ковачів, Володимира Павлишина (Мок Форма), Володимира Беринця, на заході було помічено чимало талановитих та вже відомих - не лише закарпатських, але й художників з інших регіонів. Старі хатки вже почали усучаснюватися та на їх стінах вже можна побачити, як готові, привезені з собою роботи, так і намальовані тут.

До слова, вперше на арт-пікніку можна помітити і фотографії кореспондента Uzhgorod in Анастасії Ножки.

Отже, ще маєте час відчути атмосферу мистецького літа та відпочити від буденності на природі разом з цікавими людьми на шостому за рахунком арт-пікніку «Креденц».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp