Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський дав громадянство 14 іноземцям

28 червня 2019 р., 14:07

Українські паспорти отримали особи, які захищали суверенітет і територіальну цілісність України.

Президент Володимир Зеленський надав українське громадянство 14 іноземцям, які захищали територіальну цілісність України. Про це в п'ятницю, 28 червня, повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент Володимир Зеленський підписав указ про надання громадянства особам, які брали участь у захисті територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України. Згідно з документом, українські паспорти отримають 14 осіб", - сказано в ньому.

До громадянства України прийняті Дмитро Бєлогорцев, Давид Гачечиладзе, Абдула Джаліл, Тачі Джафаров, Рудольф Єгоренко, Тенгіз Занадзе, Гіоргі Кахніашвілі, Валерій Колот, Мераб Концелідзе, Мамука Музашвілі, Юрій Савілов, Леване Хуцішвілі, Арсланбек Карімов і Юлія Толопа.

Президент зазначив, що це лише перші рішення про надання громадянства особам, які захищали суверенітет і територіальну цілісність України.

Наступні будуть прийняті після надходження матеріалів від Міграційної служби та їхнього розгляду в установленому порядку.

Він також наголосив, що відтепер з боку Президента не буде штучного гальмування або затягування цього процесу, як це було в минулі роки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp