Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Експерти Закарпаття опрацювали близько 6 тисяч проектів землеустрою з інших областей

3 липня 2019 р., 09:15

Такі результати

Упродовж І півріччя 2019 року в рамках реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до органів Держгеокадастру Закарпатської області надійшло з інших областей 5863 проекти землеустрою. Фахівцями опрацьовано 5882 проекти, з яких 4547 отримали позитивний висновок і 1284 відмовлено через суттєві зауваження.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Міжгірському (1065) та Тячівському (1053) районах.

Фахівці районних відділів Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області направили на погодження до інших областей 8018 проектів землеустрою, з них опрацьовано 7816 проектів та 202 проекти знаходяться на розгляді.

У Закарпатській області кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта, становить 20 осіб.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розгляд та погодження або відмова у погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp