Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Періс Хілтон хоче відзняти шоу на Срібній Землі

13 грудня 2019 р., 14:50

Ось такі реалії

Переговори про покупку курорту в Закарпатті американська діва веде з літа.

Щоб закрити угоду, нинішні власники комплексу повинні виконати низку умов, виставлених Періс: побудувати на території “Деренівської Купелі” вертолітний майданчик, дворівневий паркінг і “Пасаж” для проведення масштабних культурно-масових заходів. Також на прохання Гілтон прилеглі території комплексу повинні мати додаткові автостоянки, щоб всі гості могли з комфортом розмістити свої машини.

За інформацією LifeStyle 24, зараз йде масштабне будівництво всіх вищезазначених локацій. Періс розраховує закрити угоду на початку весни, після чого ініціює зйомку нового реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стрімінгових платформ. У квітні в “Деренівській Купелі” починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Гілтон наполягає, щоб зйомки реаліті-шоу стартували саме в цей момент. Всього в ботанічному саду “Деренівської Купелі” зібрано понад 5000 унікальних сортів і видів рослин з усього світу. З огляду на цей факт, зйомки в комплексі – часте явище. Наприклад, в 2017 році в “Деренівській Купелі” проходили зйомки проєкту “Холостяк”.

Нагадаємо, що саме зйомки в американському реаліті-шоу “Просте життя” зробили Періс всесвітньо відомою. Гілтон знімалася в цьому реаліті-шоу протягом чотирьох сезонів (2003-2007), а тепер збирається виступити продюсером нового реаліті-шоу. І зйомку шоу, і покупку курорту знаменита американка розглядає виключно як бізнес-проєкт. “Управління власною бізнес-імперією є для мене пріоритетом”, – нещодавно відзначила Періс. Сценарій нового реаліті-шоу американка поки тримає в секреті.

Зйомки реаліті-шоу – не єдиний івент, який Гілтон планує провести в Україні. У планах Періс – організація представницького міжнародного конкурсу краси. Спочатку зірка розглядала дві локації для проведення конкурсу – Київ і Закарпаття. Тепер, з огляду на будівництво в комплексі вертолітного майданчика, дворівневого паркінгу і “Пасажу”, за інформацією LifeStyle 24, вона схиляється до проведення івенту в “Деренівській Купелі”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp