Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Карпати» припиняють боротьбу в жіночому Кубку України

21 лютого 2020 р., 14:05

Нещодавно в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся матч-відповідь 1/4 Кубка України з гандболу серед жіночих команд між нашими «Карпатами» та львівською «Галичанкою».

Гості, маючи чималий голевий гандикап у 12 м’ячів (30:18), за результатами першої зустрічі почувалися досить упевнено. А от наші гандболістки так і не змогли створити інтригу, та все ж дали бій чинному чемпіону країни й перший тайм завершили, поступаючись львів’янкам усього одним м’ячем – 15:16. Та переломити хід поєдинку у другому періоді підопічним Юрія Чернова не вдалося. У підсумку програли «Галичанці» – 29:32. Тож до півфіналу КУ виходить остання.

Також уже стали відомі результати жеребкування «фіналу чотирьох» Кубка України. Львівська «Галичанка» у півфіналі зіграє з миколаївським «Реалом», а «ТНЕУ-Енерго» (Тернопіль) – із херсонською «Дніпрянкою». Як зазначили у Федерації гандболу України, кубковий «фінал чотирьох» відбудеться 16 – 17 травня, а місце проведення визначиться через тендер.

А от «Карпати» наразі сконцентруються на чемпіонаті, де вже цими вихідними (15 – 16 лютого) на виїзді зіграють із київським «Спартаком», а потім через тиждень (22 – 23-го) також на виїзді – з тією ж «Галичанкою».

Нагадаємо, що «Карпати» з 21-м заліковим балом у активі йдуть на другій сходинці жіночої суперліги, 30 очок у «Галичанки», яка лідирує, третю сходинку посідає з 19- ма очками миколаївський «Реал».

Михайло АРДАНИК


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp