Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіям не вдалося заволодіти "Самсунгом"

9 вересня 2014 р., 13:02

Виноградівські зловмисники пограбували лісника.

До чергової частини Виноградівського РВ УМВС надійшло повідомлення від майстра лісу Виноградівського лісництва про те,що невідомий відкрито заволодів його мобільним телефоном марки«Самсунг».


Здійснюючи обхід території Виноградівського лісництва, майстер лісузапримітив двох громадян, які здійснювали незаконну вирубку дерев.

Чоловік одразу зробив зауваження і наказав припинити роботи, але йогоніхто не слухав. Побачивши, що лісник хоче телефонувати за допомогою, один зі зловмисників вирвав з його рук мобільний телефон.

Постраждалий одразу ж побіг до найближчого населеного пункту, де іпопросив перехожих викликати правоохоронців.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. По гарячим слідамдільничні інспектори міліції зібрали інформацію і встановили особизловмисників. Ними виявилися мешканці села Онок, які в скоєному злочинізізналися. Речовий доказ вилучено.

Відносно зловмисників відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186Кримінального кодексу України (Грабіж). Наразі проводяться необхідні слідчідії для передачі справи до суду, який визначить міру покараннязловмисникам.











Оксана Кобзаренко,Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp