Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шмигаль розповів про нові послаблення карантину

19 травня 2020 р., 08:30

Із 22 травня уряд дозволить роботу громадського транспорту, а дитсадки і метрополітен відкриються із 25 травня.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль нагадав, що карантин через коронавірус продовжать, але з 22 травня буде прийнято низку нових послаблень. Про це він заявив 18 травня в ефірі телеканалу ICTV.

Дію карантину буде продовжено, але ми переходимо, як і обіцяли, до адаптивного карантину. Вже з 22 числа буде прийнято ряд пом'якшень. Ми дозволимо рух міського і приміського наземного транспорту, ми дозволимо проведення спортивних змагань, ми також відкриємо готелі, крім хостелів, дозволимо роботу готелів без роботи ресторанів і басейнів. Також буде пом'якшена можливість проведення служб у храмах", - зазначив Шмигаль.Він уточнив, що служби в храмах для прихожан можна буде проводити за умови не більше однієї людини на 10 кв. м релігійних споруд."Із 25 числа уряд дозволить роботу дитячих садків і роботу метрополітену в тих містах, де буде дозволяти епідеміологічна ситуація. Тут будем працювати спільно з місцевою владою", - додав прем'єр.За його словами, відповідні рішення будуть прийняті на засіданні уряду 20 травня.Шмигаль про карантин: Буде до створення ліківНагадаємо, раніше Кабмін продовжив карантин до 22 травня. При цьому ряд обмежувальних заходів пом'якшили з 11 травня: відкрилися парки, сквери та зони відпочинку, об'єкти індустрії краси, частина магазинів, літніх майданчиків кафе і ресторанів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp