Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кам’янська ОТГ продовжує розробку стратегії розвитку

6 травня 2020 р., 16:55

Робоча група з розробки стратегії розвитку Кам'янської ОТГ на період до 2027 року провела друге засідання.

Сьогодні відбулася онлайн-конференція за участі членів робочої групи та експертів Закарпатського РО Програми «U-LEAD з Європою».

Так, радниця з питань регіонального розвитку Жанна Соловйова представила аналіз соціально-економічного розвитку, підготовлений спільно зі співробітниками Кам’янської сільської ради. В аналізі, зокрема, вказаний кількісний склад населення громади (9,5 тисяч жителів, з них 5400 –

працездатного віку), основні джерела бюджетних надходжень (найбільше приносить акцизний збір, далі доходи з фізичних осіб та плата за землю), інфраструктура громади (на території ОТГ діють 8 дитсадків, 9 шкіл. 5 амбулаторій, 2 ФАПи, 2 будинки культури, 5 бібліотек, 2 спортмайданчики) та інша статистична інформація, необхідна для подальшої роботи над стратегією розвитку.

Крім того, під час засідання робоча група напрацювала SWOT-аналіз та бачення об’єднаної громади у 2027 році. Зокрема, учасники групи поділилися своїм баченням сильних та слабких сторін громади, загроз, можливостей для розвитку тощо. Доопрацьований SWOT-аналіз Кам’янської ОТГ буде представлений на наступному засіданні.

«Приємно, що незважаючи на несприятливі умови для подібної роботи через карантин, Кам’янська громада не відкладає розробку стратегії розвитку і розуміє важливість цього документу. Це означає, що даний документ вони вважають необхідним для подальшого розвитку та він буде активно використовуватися, – поділився враженнями від засідання Микола Сюсько, керівник Закарпатського РО. – Розраховуємо, що невдовзі й інші ОТГ, з якими ми розпочали розробляти стратегії розвитку, проведуть наступні засідання своїх робочих груп».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp