Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україну ввозили військові деталі з РФ на мільйони - СБУ

11 червня 2020 р., 08:40

У ході обшуків у Дніпропетровській, Харківській і Луганській областях правоохоронці вилучили техніку та документи, що підтверджують незаконну діяльність.

Співробітники СБУ заблокували контрабандні поставки в Україну комплектуючих до танкових боєприпасів, виготовлених в Росії. Контрабандою займалися чотири переселенці з Луганської області, повідомляється на сайті спецслужби в середу, 10 червня.Зазначено, що недавно в Дніпропетровській області правоохоронці викрили контрабанду військових деталей на суму понад 2,5 млн гривень.За даними слідства, зловмисники закуповували обладнання на підприємствах у Росії через низку підконтрольних фірм-нерезидентів і ввозили в Україну під виглядом металобрухту. Контрабанда потрапляла в одне з міст в Луганській області, де зловмисники на власних підприємствах переробляли контрабандні деталі і повертали на оборонні підприємства в Росію.В ході обшуків у Дніпропетровській, Харківській і Луганській областях правоохоронці вилучили техніку та документи, що підтверджують незаконну діяльність. Відкрито кримінальне провадження за статтею про контрабанду (ст.201 КК України).Зараз СБУ перевіряє співпрацю зловмисників з сепаратистами на Донбасі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp