Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП на Закарпатті: не розминулися три машини (ФОТО)

3 жовтня 2020 р., 15:02

На в’їзді в Мукачево зіткнулися три автівки.

В результаті ДТП одна людина опинилася в реанімації. Слідчі Мукачівського районного відділення поліції розпочали за даним фактом кримінальне провадження

Учора, 1 жовтня, о 18:11 годині в поліцію надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу міста Мукачево сталась ДТП за участі трьох автомобілів.

Прибувши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи Мукачівського районного відділення поліції встановили, що учасниками ДТП стали три автомобілі.
За попередньою інформацією, водій автомобіля марки «Volkswagen Golf», 22-річний житель села Нове Давидково Мукачівського району, не дотримався під час руху безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем марки «Audi», що рухався в попутному напрямку поперед нього. За кермом «Audi» перебував 37-річний житель села Іванівці.

Від удару «Аudi» кинуло на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем марки «BMW», яким керував 23-річний житель Свалявщини.

Внаслідок ДТП в реанімації опинився водій «Аudі». У двох авто були неповнолітні, які, на щастя, не постраждали.

За даним фактом Мукачівське районне відділення поліції розпочало досудове розслідування. Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до спричинення потерпілому тілесних ушкоджень). Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp