Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські суб’єкти господарювання запрошуються до участі у Всеукраїнському рейтингу

27 травня 2021 р., 11:30

Територіальне відділення АППУ в Закарпатській області запрошує платників податків взяти участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020».

Основною метою Рейтингу є відзначення кращих здобутків платників податків, поширення інформації про учасників та переможців Рейтингу, популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу та створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом.

Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Рейтинг «Сумлінні платники податків – 2020» проводиться за результатами діяльності підприємств у 2020 році. До участі запрошуються юридичні особи, платники податку на прибуток підприємств (для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи).

Рейтинг проводиться у два конкурсні тури: перший – на обласному (регіональному) рівні, другий тур – на всеукраїнському рівні.

Участь в обох турах для учасників безкоштовна.

Форма заявки: https://appu.org.ua/wp-content/uploads/2021/02/zayavka-1.doc.

Детальніше з умовами участі у Рейтингу, його номінаціями та категоріями, а також критеріями оцінювання переможців можна ознайомитися на офіційному сайті Асоціації за посиланням: https://appu.org.ua/rating/.

Заяви подаються номінантами рейтингу за адресою: м. Ужгород, вул.. Льва Толстого, 40 або електронною поштою appu.voloshchuk@gmail.com. Телефон для довідок: (0312) 63 05 98.

Щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» у 2011 році. Основне завдання Рейтингу – посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни і підвищення загальної культури сплати податків.




ДПС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp